Constanţa: Radu Mazăre se plânge că e căpiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Radu Mazăre se plânge că e căpiat
Constanţa: Radu Mazăre se plânge că e căpiat

Primarul Radu Mazăre a fost ieri la deschiderea Târgului de Turism de la Pavilionul Expoziţional Constanţa, iar în discursul său a reamintit de controalele de la patru instituţii ale statului pe care le are la Primărie.

„După ce plec de aici, mă întorc la Primărie să dau cu subsemnatul pentru evenimentele din această vară. Trebuie să explic cum a adus Mazăre samba, avioane, bărci... Dar nu mă las și le aduc și la anul“, a spus el.

În urmă cu două zile, Mazăre anunţa că reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale de Integritate, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Curtea de Conturi şi Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice verifică actele administraţiei locale în legătură cu contractele de publicitate dintre Primărie şi agenţia de publicitate Telegraf. „A venit toamna şi a început sezonul anchetelor. M-au căpiat. Aş vrea să mă lase dracului în pace să fac treabă. Patru instituţii anchetează acelaşi lucru“, a declarat atunci Radu Mazăre.

Ultima instituţie care a anunţat că va trimite o echipă de inspectori este ANRMAP care a solicitat documente inclusiv din anul 1992. „În ’92-’94 vindeam ziare“, a precizat Mazăre. „Am vrut să aduc şi carnetul de note de la şcoală să îl trimit la DNA“, a mai spus edilul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite