Constanţa: Pilot român calificat la Open Masters

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Pilot român calificat la Open Masters
Constanţa: Pilot român calificat la Open Masters

Adrian Martin, pilotul constănţean de karting care concurează la clasa Mini pentru echipa Real Racing, s-a calificat în marea finală a Open Masters.


Actul final al acestei competiţii se va consuma în perioada 18 - 19 iulie, pe circuitul de la Sarno - Italia. Cu toate că a trecut de curând de la clasa Baby, la clasa Mini, Adrian Martin, de 9 ani, s-a adaptat repede rigorilor tehnice a celor trei manşe de calificare în Cupa Vesuvio - manşa de calificare la Open Masters.

„Am fost obligat să merg tot timpul la limită. Nivelul piloţilor italieni de la această clasă este unul foarte ridicat şi sunt mulţumit că am reuşit să ţin pasul cu ei“, a declarat Adrian Martin, după sesiunile de calificare. La aceasta etapă a fost prezent şi Cristian Martin, fratele lui Adrian, cel de-al doilea pilot al Real Racing.

„În cadrul Cupei Vesuvio nu s-a desfăşurat decat cursa de la clasa Mini, iar Cristian Martin concurează la clasa Baby. Totuşi el a participat la sesiunea de antrenamente oficiale de la clasa Mini pentru că anul viitor va face trecerea la această clasă“, a declarat Constantin Răileanu, managerul echipei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite