Accident bizar la Amzacea. Doi polițiști au fost răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autospeciala Poliţiei s-a făcut praf
Autospeciala Poliţiei s-a făcut praf

Un accident rutier s-a produs ieri seară în localitatea Amzacea. Martorii care au sunat la 112 au afirmat că în accident au fost implicate un Logan de Poliție, o căruță și o motocicletă.

Echipajele SMURD au plecat spre locul accidentului. Din primele informații, trei persoane au fost rănite. Autoturismul aparține postului de Poliție Amzacea.

Accidentul s-a produs în condiții extrem de bizare. Polițiștii spun că Loganul, motocicleta și căruța circulau în același sens de mers, dinspre Negru Vodă spre Amzacea. Motociclistul nu a observat căruța care circula în fața sa și care era nesemnalizată și a intrat în coliziune cu partea din spate a acesteia. În urma impactului, căruța a ajuns în șanț iar motociclistul pe șosea, direct sub roțile mașinii de Poliție care venea din spate. Încercând să evite să îl izbească pe motociclist, șoferul din mașina Poliției a tras de volan și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Cei doi polițiști din Logan au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Motociclistul și căruțașul, proiectat din atelajul hipo în urma coliziunii, au fost preluați, la rândul lor de Ambulanțe, pentru a fi duși la spital.

Motociclistul care a fost la un pas de moarte după ce a intrat în căruţa nesemnalizată se numeşte Eduard Nicolae Siminiuc. El le-a declarat poliţiştilor că nu a observat căruţa care circula în faţa sa din cauză că nu era semnalizată. În atelajul hipo se afla Marian Aliniţă. În urma coliziunii bărbatul a fost proiectat din căruţă, fiind rănit grav.

Autospeciala Poliţiei era condusă de agentul şef Ştefan Dumitru, şeful postului de Poliţie Amzacea iar pe scaunul din dreapta faţă se afla Valerică Petre, ajutorul şefului de post. „Maşina Poliţiei a trecut peste motocicleta ajunsă pe şosea, a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Poliţiştii au fost răniţi uşor. Ei se aflau în timpul programului dar nu aveau semnalele de avertizare luminoase şi acustice în funcţiune“, a declarat inspector Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite