Mascații la Medgidia: Agresorii unui polițist au fost reținuți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forțele speciale ale Poliției au descins vineri seara în Medgidia. Polițiștii au reținut patru indivizi acuzați că au rupt mâna unui polițist după ce l-au lovit cu toporul. Omul legii încerca să aplaneze un conflict.

Cei patru au fost reținuți în centrul de detenție al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunerea de  arestare preventivă pentru ultraj.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 septembrie în Medgidia. Poliţiştii fuseseră sesizaţi prin 112 că pe strada Tineretului la intersecţie cu strada Poligonul Viilor, are loc un scandal între mai multe persoane.

Omenii legii au stabilit că Ahmed Iusein însoţit de Enghin Şaban au spart geamurile unui bar  Şucuri Iusein. Proprietarul barului se afla în interior împreună cu Sezghin Şaban.

Sezzghin a trecut prin momente de groază: a fugit din firmă ca să nu fie lovit cu pietre dar a fost urmărit de agresori şi lovit cu maşina. Poliţiştii au stabilit ulterior că la volanul autoturismului se afla Ahmed Iusein.

Poliţiştii au reuşit să găsească maşina cu care fusese lovit bărbatul şi să o oprească. În interior se aflau Ahmed Iusein, Enghin Şaban, Ibazer Amet,  Ferit Iusein, ceţăţeanul turc Tarîk Cam şi Salim Iusein.

Indivizii au coborât din maşină cu spray-uri lacrimogene. Ibazer Amet l-a lovit pe agentul Denis Memet cu un topor. Poliţistul s-a apărat cu mâna: în caz contrar lovitura, aplicată cu muchia netăioasă a lamei toporului, ar fi putut să îi fie fatală.

Agentul a tras nu mai puţin de şase focuri de armă; cinci de avertisment şi unul în plin. Glonţul l-a nimerit pe Ibazer în picior.  Ibazer este încă spitalizat și este singurul care nu este reținut în acest caz, cu excepția lui Cam, care este martor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite