Mascaţii au făcut cinci descinderi în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei firme este căutat după ce poliţiştii au descoperit că în complicitate cu mai multe persoane a cumpărat materiale de construcţii, obiecte sanitare şi de birotică, produse electronice şi mobilier  pe care le-a plătit cu bilete de ordin sau file de CEC false.

Obiectele cumpărate cu CEC-uri false au fost descoperite ieri dimineaţă în urma unei acţiuni făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sprijiniţi de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS).

Percheziţiile s-au făcut în cinci locaţii din Constanţa, puncte de lucru ale firmei Anicomp Star Invest, depozite şi locuinţe.


În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit materiale de construcţii, obiecte sanitare, produse electronice, mobilier, articole de birotică şi de birou în valoare totală de 120.000 lei. Bunurile erau cumpărate în numele firmei Anicom cu sediul la Bucureşti.


Administratorul firmei, Alexandru Retgan (43 de ani) şi complicii săi sunt căutaţi de poliţişti pentru a fi cercetaţi pentru înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite