Masajele pe plajă, răsfăţul din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În schimbul a 70 de lei, turiştii cu bani pot beneficia de un masaj de o oră. Cei mai mulţi clienţi sunt bucureşteni.

Pe litoral, preţurile au intrat la apă

Litoralul, sufocat de căldură și turişti

Pentru toţi cei care se află în concediu la mare, una dintre metodele de a scăpa de stres şi oboseală este şi masajul pe plajă.

„Masajul pe plajă este o metodă foarte bună de relaxare, care te face să te simţi mult mai plin de viaţă, bucurându-te de senzaţii extraordinare“, au declarat Maria Tudor (24 de ani) şi George Mănăstireanu (26 de ani), maseuri. Tinerii s-au apucat de masaj în urmă cu trei ani. Deşi este sportiv de performanţă, George a vrut să scoată un ban în plus vara şi s-a apucat de masaje. „Am învăţat arta masajului la nişte cursuri de perfecţionare“, a spus el zâmbind. După aceea, a învăţat-o şi pe prietena lui, Maria şi de atunci vin mereu pe plajă. 

Sunt înarmaţi cu tot felul de uleiuri aromate, creme şi pudre. Munca propriu-zisă o desfăşoară în zona plajelor Cafe del Mar şi Crush. 

Masaj pe pat

Turiştii solicită ca masajele să le fie făcute direct pe şezlong, sau pe paturile cu baldachin care se închiriază pe plajă. „De ce să nu-l practici la malul mării, instalat comod în baldachin sau în patul confortabil, departe de stresul cotidian şi de cunoscuţi“?, se întreabă Georgiana Apostol din Bucureşti. Tânăra de 25 de ani consideră că masajul este  metoda ideală să îţi încarci bateriile şi să simţi cum tot corpul îţi este invadat de energie. Ea este una dintre cele care nu rezistă tentaţiei şi acceptă provocarea între două reprize de bronzat şi o bălăceală în mare.

„Îmi place să fac masaj fie şi pentru câteva clipe. Nimic nu se compară cu masajul pe plajă. Este o senzaţie extrem de plăcută“, spune şi Ionela Matei (33 de ani) din Târgu-Mureş.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite