Constanta: Mărturii şocante: „Mama, dezbrăcată, a început să mă sărute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Mărturii şocante: „Mama, dezbrăcată, a început să mă sărute“
Constanta: Mărturii şocante: „Mama, dezbrăcată, a început să mă sărute“

Este declaraţia copilului care a povestit cum a fost violat de părinţi. Georgeta Costăchescu şi concubinul său, Bechir Sedat au fost trimişi în judecată şi riscă până la 18 ani de închisoare. Ea este anchetată pentru incest şi viol asupra fiului de doar şase ani, în timp ce bărbatul va fi judecat pentru că a filmat întreaga scenă.

După ce au cântărit atent fiecare probă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au decis ca cei doi aşa zişi părinţi să ajungă în faţa judecătorilor pentru faptele lor. Astfel, femeia de 25 de ani va fi judecată petru viol şi incest după ce în seara zilei de 5 iulie a întreţinut relaţii sexuale cu fiul său Tiberiu Adrian în vârstă de şase ani.

Nici concubinul femeii, Bechir Sedat, de 37 de ani, fără ocupaţie şi recidivist, nu va scăpa nepedpsit după ce procurorii au găsit în casa acestuia mai multe imagini filmate de bărbat în timp ce concubina sa întreţinea relaţii sexuale orale cu micuţul.

Imaginile vorbesc de la sine

În timpul audierilor, femeia a declarat că a fost ameninţată cu moartea de către concubinul său pentru a-şi viola copilul, lucru  care nu s-a confirmat după vizionarea imaginilor: „Este de precizat faptul că, în respectivele imagini, inculpata nu arată ca o persoană ce ar fi întreţinut un act sexual sub imperiul unor ameninţări sau în  stare de temere, mai mult, aceasta are momente când zâmbeşte, vorbeşte cu copilul, arătându-i poziţia în care trebuie să stea şi nu este marcată de faptul că fiul ei, probabil fiind speriat, ţipă de două ori, în  urma cerinţelor sexuale ale acesteia”, susţin procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Micuţul a rămas cu sechele grave

În timpul anchetei, procurorii au fost nevoiţi să-şi interogheze şi victima, lucru care s-a dovedit a fi mult mai greu decât se aşteptau oamenii legii.

 De teamă că micuţul ar putea suferi un nou şoc, oamenii legii au cerut ajutorul unui psiholog specializat.  Printre lacrimi şi crize de panică, copilul a povestit: „Am fost luat de mama în pat, ea s-a dezbrăcat, apoi m-a dezbrăcat şi pe mine, după care a început să-mi sărute organul genital, pe care l-a introdus şi în gură”, reiese din materialul procurorilor.

 Copilul mai afirmă că nu putea să spună nimic, întrucât îi era ruşine şi, totodată îi era frică să nu îl audă tatăl, care era în  camera alăturată şi să-i bată pe amândoi, întrucât acesta obişnuia să-l ameninţe cu bătaia.

Declaraţii şi dovezi

Verdictul psihologilor a fost unul extrem de tranşant: „Copilul prezintă vise cu încărcătură sexuală marcantă care accentuează starea sa de frustrare”, susţin psihologii.

Prin urmare, pe baza mărturiilor celor doi şi numeroaselor dovezi găsite în casa lor cei doi părinţi violatori procurorii au început urmărirea penală împotriva Georgetei Costăchescu şi a concubinului său Bechir Sedat. Mai este precizat faptul că, deşi cei doi locuiesc în concubinaj de şapte ani, perioadă în care s-a născut şi victima lor, bărbatul a refuzat să recunoască paternitatea micuţului.

 Ei riscă acum până la 18 ani de închisoare. Între timp micuţul a fost preluat pentru îngrijire de un asistent maternal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite