Mărfuri în valoare de un milion de euro confiscate în portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţiunea demarată în urmă cu două luni, în urma arestărilor din dosarul „Containerul“, continuă. Până la acest moment inspectorii au descoperit nereguli la 31 de containere, marea majoritatea importate din China.

Acţiunea este coordonată de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sunt implicate forţe ale Poliţiei de Frontieră Română, Jandarmeria Română şi Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, în cooperare cu Autoritatea Naţională a Vămilor.

În urma verificărilor la terminalele din portul Constanţa Sud Agigea, în ultima lună, au fost descoperite nereguli la 31 de containere, valoarea bunurilor reţinute fiind de peste 1,1 milioane euro.

Operaţiunea, demarată la data de 26 mai a.c. vizează  produsele contrafăcute sau mărfurile care nu sunt înregistrate în documente oficiale, comerciale şi de transport, verificarea existenţei unor cantităţi de mărfuri nedeclarate, conform procedurilor fiscale şi comerciale,  precum şi a legalităţii privind provenienţa produselor existente în terminal.





Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite