Mărfuri contrafăcute, reţinute în port de vameşii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşii constănţeni controlează cu mare atenţie orice container care soseşte din exterior. S-a confirmat, în nenumărate rânduri, că cele mai multe produse care aduc atingere unor mărci celebre vin din China.

Şi zilele acestea, vameşii constănţeni au găsit în containere sosite din China şi Statele Unite ale Americii mai multe bunuri contrafăcute sau nedeclarate. Într-un container sosit din Statele Unite ale Americii pentru o persoană fizică din Bucureşti, având declarate „colete cu efecte personale“, au fost descoperite 56 sticle cu whiskey diferite mărci, în valoare aproximativă de 1.000 de euro, marfă care a fost reţinută în vederea confiscării. Într-un alt container sosit din China, destinat unei firme din Repubica Moldova, au fost găsite aproape 1.700 de perechi de pantaloni de trening Adidas, despre care vameşii cred că sunt contrafăcuţi.

Mărfurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reţinute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite