Marea, mai tare ca telenovela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sunt în concediu. Fetele frumoase, cuminţi şi sărace, cavalerii bogaţi care fac pasiuni nebune pentru ele, mafioţii şi "scorpiile", care îi împiedică pe cei doi să fie împreună înainte

sunt în concediu. Fetele frumoase, cuminţi şi sărace, cavalerii bogaţi care fac pasiuni nebune pentru ele, mafioţii şi "scorpiile", care îi împiedică pe cei doi să fie împreună înainte de ultimul episod, toate personajele sunt uitate şi locul lor este luat de soare şi apă.
Cei mai fericiţi sunt bărbaţii, bucuroşi că marea le alungă soţiilor lor dorinţa de a urmări poveştile siropoase. "Ce să se mai uite şi aici! Nu se uită destul acasă? În fiecare zi mă înnebuneşte cu atâtea filme, nici la ştiri nu pot să mă uit câteodată", spune nervos un bărbat. Televizoarele de la recepţie nu mai sunt aşa populate cum erau în anii de început ai telenovelelor. Dar nici în cameră nu se mai stă pentru a urmări serialele. "Eu am televizor în cameră, dar nu pot să mă uit la el deoarece nepoţelul nu mă lasă. El vrea să meargă la plajă şi să se joace, iar eu îi fac pe plac dacă am venit cu el", spune o bunicuţă aflată pe plajă cu nepotul ei. Unii se uită la televizor după program. "Mă uit după prânz când nu e bine să stai afară că face rău soarele. şi seara mă mai uit, după ce o culc pe nepoţică, are 3 ani şi trebuie să doarmă. Dacă eram mai tânără poate mergeam şi eu la restaurant, dar acum ce să mai caut acolo. Mai bine mă uit la un film", ne-a explicat o bunicuţă. Doar câţiva se gândesc cu regret la episoadele pe care le-au pierdut. "Nu am unde să mă uit aici la televizor, că stau la căsuţe. Îmi pare rău că nu reuşesc să văd telenovelele care îmi plac. Dar am o vecină acasă, cu care mă uit eu de obicei şi-mi spune ea ce s-a întâmplat. Aşa a fost să fie, să nu pot sta undeva unde să mă uit şi eu la televizor, oricum, nu vreau să pierd ultimul episod cât stau aici", ne-a spus întristată o femeie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite