Maraton actoricesc cu ocazia Zilei absolventului de teatru, la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase spectacole puse în scenă de absolvenţi de teatru de la universităţi din Constanţa, Bucureşti şi Craiova se vor juca pe scena Teatrului de Stat Constanţa.

Evenimentul este organizat de specializarea Artele Spectacolului - Actorie a Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, cu sprijinul Teatrului de Stat Constanţa şi a Fundaţiei Fantasio pentru a marca mâine „Ziua absolventului de teatru" Constanţa 2010.

Maratonul actoricesc este asigurat de absolvenţii de teatru de la Universitatea Ovidius Constanţa, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, Universitatea Hyperion Bucureşti, Universitatea Spiru Haret Bucureşti şi Universitatea din Craiova.

Printre piesele care se vor juca pe scena Teatrului de Stat Constanţa se numără „O, ce zile frumoase", de Samuel Beckett, „Martorii sau mica noastră stabilitate", de Tadeusz Rozewicz, „Vocea broscuţei ţestoase", adaptare după John van Druten sau „4 absolvenţi în căutarea unui director de teatru".

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc mâine la ora 10.00, va fi urmată de cele 6 spectacole teatrale, iar evenimentul se va încheia la ora 21.00 cu festivitatea de absolvire. Intrarea este liberă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite