Constanta: Un cuplu a fost găsit fără viaţă în locuinţa din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Un cuplu a fost găsit fără viaţă în locuinţa din Mangalia
Constanta: Un cuplu a fost găsit fără viaţă în locuinţa din Mangalia

Din primele cercetări, bărbatul a murit de ciroză, iar femeia, imobilizată la pat s-a stins din viaţă fără să poată cere ajutor vecinilor care s-au alarmat după câteva zile când dinspre locuinţă a început să miroasă urât. Trupurile celor doi erau în stare de putrefacţie.

Descoperirea a fost făcută ieri, în jutul orei 18,00, de poliţiştii care au fost solicitaţi de vecini care au reclamat că nu i-au mai văzut pe cei doi de câteva zile, iar din locuinţă se simţea un miros greu de suportat.

Pentru a pătrunde în casă a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la pompieri care a forţat uşa. Într-una dintre camere, anchetatorii au găsit trupurile lui Vasile Ababei (62 de ani) şi Catrina Mihăescu (56 de ani), aflate în stare de putrefacţie.

El suferea de mai multe afecţiuni, iar femeia era imobilizată la pat. „Din primele cercetări, bărbatul a murit primul, cel mai probabil din cauza cirozei, iar femeia a decedat ulterior pentru că era paralizată la pat şi nu a putut solicita ajutor“, a declarat astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, subinspector Radu Croitoru.

Poliţiştii spun că nu există suspiciuni cu privire la cauza morţii, dar astăzi medicii legişti vor efectua necropsia pentru a stabili cauza morţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite