Constanta: Update/ Un bărbat este dat dispărut pe mare, la Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Update/ Un bărbat este dat dispărut pe mare, la Mangalia
Constanta: Update/ Un bărbat este dat dispărut pe mare, la Mangalia

Un alt bărbat şi o femeie aflaţi în aceeaşi barcă au fost salvaţi şi aduşi la mal, iar echipele Poliţiei de Frontieră şi nava Topaz de la Agenţia Română de Salvare pe Mare continuă căutările celei de-a treia persoane care nu mai are şanse să fie în viaţă.

Semnalul de ajutor a fost recepţionat astăzi în jurul orei 10.00 de o patrulă a Poliţiei de Frontieră care a fost informată că o barcă cu trei persoane la bord are probleme la distanţă de o milă marină în zona portul Mangalia.

Unul dintre bărbaţii aflaţi în barcă a căzut în apă din cauze deocamdată necunoscute şi până în prezent nu a fost găsit. Ceilalţi doi pasageri, o femeie şi un bărbat din Mangalia au fost aduşi la mal în siguranţă, iar poliţiştii de frontieră vor încerca să afle în ce împrejurări a dispărut cea de-a treia persoană.

Cei trei se aflau într-o barcă de mici dimensiuni şi cel mai probabil au vrut să profite de vremea frumoasă pentru o plimbare pe mare. În zona unde a dispărut bărbatul a rămas o navă rapidă a Poliţiei de Frontieră, dar şi nava Topaz cu patru scafandri la bord care încearcă să îl găsească.

„Dacă mai era în viaţă ar fi plutit şi îl găseam, dar este posibil să fi suferit un şoc hipotermic sau un infarct pe fondul sperieturii“, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, comisarul şef Adrian Burcea. Operaţiunea de salvare va continua şi pentru următoarele câteva ore în încercarea de a-l găsi pe bărbat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite