Constanţa: Show de maşini tunate la Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Show de maşini tunate la Mangalia
Constanţa: Show de maşini tunate la Mangalia

Pasionaţii bolizilor fac investiţii de zeci de mii de euro pentru un tuning de calitate. La cea de-a doua zi a evenimentului Champions of Tuning (Campionii tuning-ului), participanţii şi-au lustruit bine maşinile pentru a face faţă rigorilor de show.

Click aici pentru galeria foto!

Boxe date la maxim pe ritmuri de hip-hop, motoare turate la maximum, zeci de mii de euro investiţi în maşini de serie pentru a fi altfel şi bineînţeles multe fete frumoase, aceasta a fost atmosfera sâmbătă, pe platoul portului Turistic Mangalia.

Maşinile modificate, exterior şi interior, au fost votate de cei prezenţi la eveniment în funcţie de preferinţe, urmând ca în cursul zilei de azi să fie desemnat câştigătorul.

„Suntem la a doua ediţie şi avem expuse peste 60 de autoturisme modificate sosite la Mangalia din toate colţurile ţării“, a declarat Ionuţ Popescu, organizatorul show-lui, fiind totodată şi unul dintre expozanţi. „Am un Mercedes SLK modificat din toate punctele de vedere, atât motorul, cât şi aspectul exterior. Am reuşit să ridic puterea maşinii la peste 300 cp, investiţia totală fiind de 20.000 euro peste preţul de achiziţie“, a mai adăugat organizatorul.

Popescu a participat cu bijuteria pe patru roţi la mai multe competiţii rueşind să obţină de 12 ori locul unu în România şi un loc trei la Atena. Ionuţ Popescu a mai mărturisit că, în afara competiţiilor, nu prea iese cu maşina la plimbare pe stradă.

Imaginea contează

Un alt expozant a preferat să investească numai în aspectul exterior al maşinii. „La origine a fost un BMW seria 3. Am păstrat motorul original de 136 cp şi am motificat complet exteriorul fiind aproape de nerecunoscut“, a declarat Marian Buriană, de 30 de ani, din Mangalia. Acesta susţine că a investit în maşină aproape 23.000 de euro şi a câştigat până în prezent opt premii de frumuseţe. 

Champions of  Tuning se va încheia azi, când participanţii îşi vor mâna sutele de cai-putere spre casă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite