Constanta: Pe principalul bulevard din Mangalia au fost amplasaţi palmieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale se laudă că strada a devenit mai ales pe timpul nopţii când zona este iluminată, o atracţie pentru turişti şi localnici. Alţi arbori exotici vor fi aduşi şi în celelalte staţiuni din sudul litoralului.

Spaţiul verde a fost refăcut, iar de câteva zile, localnicii şi turiştii pot vedea palmierii amplasaţi pe cea mai veche arteră de circulaţie din Mangalia. Cei care ies la plimbare seara pe bulevardul 1 Decembrie 1918 pot admira pomii exotici.

Alţi palmieri vor fi plantaţi până la data de 1 iulie pe strada principală, în faţa Primăriei Mangalia, la intrările şi ieşirile din staţiuni, în spaţiile verzi din staţiuni, pe faleză Mangalia şi în Portul Turistic. „Se doreşte astfel schimbarea totală a înfăţişării oraşului”, a declarat primarul Mihai Claudiu Tusac.

Autorităţile locale anunţă că s-au demarat şi lucrări de asfaltare, creare de locuri pentru parcare, refacerea reţelei de iluminat şi întreţinerea spaţiilor verzi. Din cauza sezonului estival însă astfel de lucrări nu pot fi demarate şi în Saturn, Venus, Jupiter, Cap Aurora, Neptun şi Olimp.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite