Constanţa: Un şmecher a oprit telegondola din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Un şmecher a oprit telegondola din Mamaia
Constanţa: Un şmecher a oprit telegondola din Mamaia

Un tânăr, care  a pretins că este angajat al Serviciului Român de Informaţii, a oprit telegondola din Mamaia pe motiv că dorea să fie lăsaţi în cabină doar el şi prietena lui. Zeci de turişti au rămas suspendaţi în cabine.

Turiştii aflaţi aseară, în jurul orei 20.00, la capătul telegondolei din Mamaia, zona Cazino, au fost martorii unui scandal de proporţii între angajaţii staţiei şi un client. Conform spuselor celor prezenţi la faţa locului, un tânăr aflat în stare de ebrietate a vrut să se urce în cabină doar el însoţit de o domnişoră.

Angajaţii i-au explicat turistului că în cabină vor mai urca o femeie şi copilul ei, iar bărbatul s-a revoltat. „Când băieţii de acolo i-au explicat cum stă situaţia şi că nu se poate să urce numai el în cabină cu domnişoara respectivă, a început să ţipe şi să facă scandal“, povesteşte Marian Ştefan, directorul telegondolei.  

Pe lângă faptul că a înjurat tot personalul şi văzând că nu poate ajunge la nicio înţelegere cu aceştia, tânărul a apăsat butonul de oprire al sistemului de la panou. „Bărbatul se dădea mare şi tare că el e şmecher, că el nu urcă cu nimeni şi a apăsat butonul de oprire, ceea ce înseamnă că telegondola se opreşte brusc şi intră într-un balans puternic“, a declarat Marian Ştefan.

Astfel, preţ de câteva minute, zeci de turişti au rămas suspendaţi în aer, panicaţi pentru că nu ştiau ce se petrece.

Un caz „delicat“ pentru Poliţie


În timpul scandalului, după ce a fost chemată Poliţia, individul a pretins că este angajat în cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI) şi că, la rândul său, va apela şi el la toate relaţiile pe care le are.

Cu toate că este vorba de un caz evident de tulburare a ordinii şi liniştii publice prevăzut în legea 61 din 1991, individul despre care reamintim că era în stare de ebrietate într-un loc public, nu a fost amendat nici până la această oră pentru că, spun poliţiştii, este un caz „mai delicat“. „În momentul de faţă nu vă putem spune mai multe până când nu se va finaliza ancheta.

Este un caz mai delicat şi trebuie să terminăm cercetările pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun“, a explicat şeful Poliţiei Mamaia, Iulian Dode.       

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite