Constanţa: La Mamaia se desfăşoară un turneu de tenis pentru juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: La Mamaia se desfăşoară un turneu de tenis pentru juniori
Constanţa: La Mamaia se desfăşoară un turneu de tenis pentru juniori

La Club IDU Mamaia are loc în aceste zile turneul de tenis pentru copii în vârstă de 10 - 16 ani, atât fete cât şi băieţi. Aflată la a 18-a ediţie, întrecerea adună  la malul mării jucători din toată ţara, de la un număr mare de cluburi.

Peste 200 de participanţi, care ocupă diferite poziţii în clasamentul naţional, s-au înscris la turneul din staţiunea Mamaia. Ei vin de  la cluburi precum CS Mamaia Idu, Tenis Club Bucureşti, Condor Piatra-Neamţ, Palatul Copiilor Piteşti, Tenis Club Cluj, CS Carpaţi Sinaia, CSS Bacău şi multe altele.

Cei mici vor juca pentru puncte în clasamentul naţional. Considerată şi mini vacanţă, Cupa Mamaia Idu a desfăşurat în cursul zilei de 16 august meciuri preliminarii şi semifinalele de la dublu fete. Marian Sandu, director de turneu, spune că este o cupă cu tradiţie şi bine clasată naţional cu mai puţini sponsori ca în alţi ani, dar care se desfăşoară în condiţii normale. El a declarat că pe cele şapte terenuri de la Club Mamaia Idu joacă copii talentaţi şi ambiţioşi şi că doreşte ca la întreceri să fie cât mai mai mulţi spectatori.

Marţi vom vedea semifinalele şi finalele de la fete simplu precum şi alte meciuri, la care este invitat publicul larg începând cu ora 8.30.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite