Constanţa: UPDATE Emoţii şi disperare în familiile celor doi scafandri. Nu se ştie cine a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ispas ar putea fi scafandrul găsit astăzi de autorităţi
Cătălin Ispas ar putea fi scafandrul găsit astăzi de autorităţi

Familiile celor doi scafandri dispăruţi în septembrie lângă epava navei Medy au aflat de la „Adevărul de Seară" că unul dintre ei a fost găsit azi-dimineaţă. Autorităţile nu i-au informat deocamdată oficial.

UPDATE Ora11.35 „Mafia din port este îngrozitoare. Alexandru Mezei (directorul Căpităniei Zonale Constanţa) şi Paul Brânză (directorul Autorităţii Navale Române) ne-au spus că este prea târziu să-mi caute copilul. Ce ascund în nava aia? Să-mi scoată copilul de acolo! La proces mi-au respins cererea de ordonanţă preşedinţială pe motiv că nu pot scoate la suprafaţă un singur scafandru. Acum se va afla ce s-a întâmplat cu fiul meu", a mai spus mama lui Cătălin Ispas.

Mama lui Cătălin Ispas, Camelia Ispas, este plecată în Spania. Femeia acţionase în judecată autorităţile statului pe motiv că nu-l mai caută pe fiul său. „Sunt disperată! Mă întorc imediat acasă! Vă rog mult, spuneţi-mi dacă este el!", a spus Camelia Ispas.

Unul dintre scafandrii dispăruţi, găsit lângă epava navei Medy

Familiile scafandrilor dispăruţi în mare imploră: daţi-ne măcar corpurile lor!

Cei doi scafandri au murit pe contract de colaborare

Veronica Gruia, prietena lui Cristian Zarafu, a izbucnit în lacrimi când a aflat că unul dintre scafandri a fost găsit în epava navei Medy: „Era acolo, în compartimentul maşini, aşa cum am bănuit tot timpul, nu-i aşa?!"

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite