Mama lui Laurenţiu Mironescu, învinuit în dosarul „Containerul“: „S-a făcut o mare nedreptate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Julieta Mironescu, mama fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu a aflat cu bucurie faptul că fiul său urmează să fie eliberat, la mizul nopţi. Mironescu va reveni în Constanţa în cursul zilei de mâine.

„S-a făcut o mare nedreptate şi se va demonstra că este aşa. Băiatul meu nu a făcut nimic. Pe unde a fost a muncit mult şi şi-a văzut de treabă. M-a afectat foarte mult ce s-a întâmplat, am slăbit două kilograme“, a spus Julieta Mironescu. „M-a sunat de câteva ori de acolo şi mi-a spus să nu cred ce se spune despre el şi ce aud că nu este implicat în nimic. Dar eu oricum nu aş fi crezut. Îmi cunosc copilul“, a mai afirmat ea. Vestea că instanţa a decis să-l pună în libertate pe fiul ei i-a dat-o nora, Adriana.

„M-am bucurat, e normal. Procedura va merge însă înainte iar la final, precis vom avea ceva de spus“, a declarat Adriana Mironescu. Motivarea sentinţei prin care fostul secretar de stat în MAI dar şi Liviu Bratu - adjunct al şefului Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, Adrian Pătraşcu - ofiţer de poliţie, comandant al Grupului de nave Constanţa din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi Corneliu Păun au fost puşi în libertate, nu a fost emisă încă.

Laurenţiu Mironescu a sta în arest aproape o lună.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite