UPDATE Mama lui Giani Deli-Iorga, audiată la Serviciul de Medicină Legală Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii comisiei de examinare care îl expertizează pe Giani Deli-Iorga pentru a stabili dacă a avut discernământ au chemat-o astăzi pe mama sa la un interviu.

UPDATE Stela Deli-Iorga a venit la Serviciul de Medicină Legală Constanţa însoţită de fiul său,Gimmy şi de nora sa. Cei doi au aşteptat-o pe femeie mai bine de patru ore, timp în care medicii legişti au încercat să afle în ce mediu a crescut principalul suspect în cazul crimelor de la Cernavodă. Gimmy Deli-Iorga spune că nu-şi crede fratele geamăn în stare să ucidă. „Eu îl cunosc, ştiu cum este el. Chiar dacă el s-a îndepărtat de familie în ultima perioadă, ştiu că nu era capabil să facă aşa ceva. Nu înţeleg ce sau pe cine vrea să acopere, dar nu el este criminalul“, a declarat bărbatul. El spune că fratele său nu este o fire voluntară, care să facă ceva din propria iniţiativă. „El este genul delăsător, care nu ar face nimic fără să fie împins de la spate. Dumnezeu ştie în ce s-a băgat şi acum trage ponoasele“, a mai spus Gimmy Deli-Iorga.

Stela Deli-Iorga a venit la Serviciul Judeţean de Legală în jurul orei 14.00. Audierea a durat câteva ore şi a reprezentat o etapă din examinarea căreia este supus asasinul familiei Garoafă pentru a stabili dacă acesta are sau nu discernământ. „I-am adresat mai multe întrebări necesare pentru a stabili cum s-a dezvoltat Giani. Până la acest moment vă pot spune că relaţia dintre el şi Bogdan Mitu era foarte strânsă. În zilele următoare îl vom duce la un examen neurologic şi unui examen RMN pentru a exclude posibilitatea ca acesta să sufere de vreo afecţiune care să-i fi afectat discernământul“, a declarat Mihai Onciu, preşedintele comisiei de examinare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite