Mâine puteţi face croaziere pe Marea Neagră cu bricul Mircea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Croazierele cu bircul Mircea încep sâmbătă, la ora 15.00, din Portul Militar Constanţa, pe ruta Constanţa - Mamaia şi retur. Plimbarea durează 3 ore.Plimbarea inedită costă 150 de lei, iar copiii au 20% reducere.

Turiştii care aleg să îşi petreacă vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc au şansa unei plmbări inedited pe mare la bordul navei şcoală Mircea cel Bătrân. Ieri s-a dat startul rezervărilor pentru locuri, la Agenţia pentru Promovarea Litoralului din Constanţa.

Croaziera va începe sâmbătă, la ora 15.00, din Portul Militar Constanţa, pe ruta Constanţa - Mamaia şi retur. Durata croazierei este de 3 ore.

Preţul croazierei este de 150 de lei pentru adulţi, cu reducere de 20% pentru copii. Au acces pe punte, în limita celor 130 de locuri disponibile, adulţii şi copiii de peste 10 ani însoţiţi de adulţi. Înscrierea şi plata se vor face la sediul Agenţiei Litoral din Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 133, parter şi la casieria telegondolei din Mamaia, astăzi, până la ora 20.00.

Nava școală Mircea a aniversat, în 2009, 70 de ani de la intrarea în serviciul Marinei Române. Pe navă și-a făcut ucenicia și președintele Traian Băsescu.
Anul trecut, bricul a efectuat cel de-al 28 marș internațional, tot atâtea promoții de studenți ai Academiei beneficiind de serviciile navei.

Nava dispune astăzi de sisteme moderne de navigaţie și comunicaţii, la concurență cu „surorile“ ei Eagle (SUA), Gorch Fock I şi Gorch Fock II (Germania), Sagres III (Portugalia).

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite