Mai puţin de 24 de ore până la Liberty Parade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sudul litoralului, pe plaja dintre Venus şi Saturn începe mâine maratonul dance Liberty Parade. Fanii vor fi recompensaţi cu 16 ore de show, de muzică electronică şi dans continuu.

Va fi distracţie maximă în sudul litoralului, unde peste 60.000 de turişti sunt aşteptaţi să ia parte la cel mai mare eveniment dance de stradă: Liberty Parade. Fanii muzicii dance freamătă în ultimele clipe rămase până la startul celui mai mare eveniment din sudul litoralului.

Muzică pe camioane
Caravana Liberty este compusă din trei camioane descoperite, în care DJ-ii vor mixa alături de fanii Liberty Parade costumaţi cât mai excentric şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci.
Zecile de mii de waţi se vor completa perfect cu imaginile de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se vor undui în bătaia brizei.

Maraton dance
Startul petrecerii se dă mâine, la ora 16.00, în staţiunea Olimp. Camionul Vibe FM va fi pus în mişcare de muzica lui Cristian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu. Camionul Pepsi va fi „zguduit“ de DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade se vor afla Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Constanţa: Litoralul se simte bine - are turişti!

Caravana plină de petrecăreţi costumaţi va ajunge în jurul orei 20.00 la Liberty Parade Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn. La lăsarea întunericului va debuta setul lui Lucian Bărbulescu, urmat de cel al lui Vali Bărbulescu. , DJ-iul care este şi gazda evenimentului Liberty Parade.
DJ Andi, Liviu Hodor, dar şi DJ Optik vor intra continua maratonul dance până la miezul nopţii.

Citeşte mai multe în !
Ofertele au intrat la apă: „Hai la băi“ cu 500 de lei

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite