Mai multe terase din Costineşti foloseau apă nepotabilă dintr-un puţ forat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de control ale SC RAJA SA Constanţa au debranşat de la reţea mai multe unităţi din Costineşti din cauza faptului că foseau un amestectec de apă furnizată de RAJA cu cea provenită dintr-un puţ forat, fără a avea analize de potabilitate. 

Restaurantul Marco Polo și Clubul Megalos din Constanţa se alimentau ilegau cu apă

Restaurantul La Scoica fură apă din reţeaua RAJA

Este vorba terasele Sabina, Albert şi Leonida, toate aparţinând societăţii Complex Tineretului SRL, reprezentată de Nicuşor Mihăilescu, dar şi Complexul Poieniţa (hotel, restaurant şi terasa) aparţinând SC Orient Comex SRL, reprezentată de Dan Mihăilescu. Acestea au fost debranşate de la sistemul de alimentare cu apă, iar canalizările au fost buşonate.

„La ora controlului, toate aceste unităţi de alimentaţie publică foloseau în amestec atât apa furnizată de RAJA, o apă certificată din punct de vedere calitativ prin sute de analize efectuate în laboratoare acreditate RENAR, cât şi apa provenită de la un puţ forat. Această sursă de apă nu este autorizată sau agreată de instituţiile competente. Mai mult, pentru apa din puţ nu există analize curente la nici unul din parametrii de potabilitate“, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt RAJA.

Pentru cele două societăţi s-au întocmit procese verbale de constatare în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni, pentru o cantitate de peste 15.000 metri cubi canal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite