Mai multe blocuri din Constanţa rămân fără apă rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unei lucrări a Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța efectuată la punctul termic 50 din municipiul Constanţa, SC RAJA SA Constanţa a sistat furnizarea de apă potabilă astăzi între orele 8.30 - 16.30, în punctul termic respectiv.

Sunt afectate blocurile 1A, 2A, 3A, 4A, 6B, 7B, 8B, 9B, 10B, 2C şi 3C de pe Bulevardul Tomis.

De asemenea, din cauza unei lucrări efectuate pe strada Răscoalei, la blocul M1, SC RAJA SA Constanţa sistează furnizarea de apă potabilă, între orele 9.15 - 13.15, în Punctele Termice 9 şi 10 din Constanţa. Sunt afectate toate blocurile arondate celor două puncte termice.

Nu vor apă potabilă nici locuitorii de pe strada Dr. Bagdasar din municipiul Constanţa din cauza unor lucrări de reparaţii la conducta de apă. Apa nu va fi furnizată consumatorilor de pe străzile Nehoiului, Bagdasar, Ana Ipătescu şi cartierul Poarta 6, în intervalul orar 10.15 - 12.15.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi de acest disconfort temporar şi îi asigurăm că echipele SC RAJA SA Constanţa vor acţiona cu promptitudine pentru finalizarea lucrărilor respective şi pentru reluarea furnizării de apă potabilă“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite