Magazinul deţinuţilor de la Poarta Albă a fost închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea penitenciarului a sigilat magazinul firmei „Fabrizio“ SRL după ce administratorul firmei i-a plasat un telefon unui deţinut.

Un puşcăriaş şi administratorul magazinului din incinta penitenciarului de maximă siguranţă Poarta Albă au fost trimişi în judecată pentru încălcarea legii privind măsurile într-un spaţiu de detenţie.

Elena Costache, administratorul fimei „Fabrizio“ SRL, este învinuită că i-a strecurat  Cătălin Simionescu, condamnat pentru infracţiuni rutiere, un telefon mobil. Incidentul s-a produs în ziua de 25 ianuarie. Deţinutul le-a cerut gardienilor să-l ducă la magazin, iar gardienii au observat că Elena Costache i-a plasat direct, fără să îl întrebe ce vrea, o pungă cu o cutie de ciocolată caldă şi alte câteva mărunţişuri.

La percheziţie s-a descoperit că pe fundul cutiei cu praf de ciocolată se afla un telefon mobil Nokia. Vâzând că Simionescu a fost prins, femeia a închis magazinul şi a încercat să iasă pe poarta penitenciarului însă a fost reţinută. Anchetatorii au descoperit şi că puşcăriaşul nu plătise cumpărăturile.

Citiţi mai multe în de astăzi !

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite