„Mădălina și-a forțat destinul. Nu îi era dat să moară“, spun numerologii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numerologul Milena din Constanța a încercat să dezlege misterul morţii artistei Mădălina Manole prin prisma cifrelor ce îi compun data nașterii și a morții: 14 iulie 1967 – 14 iulie 2010.


„Având două cifre 7 în numărul destinului, Mădălina se retrăgea la greu în sine, ca să se reculeagă. Avea nevoie de libertate şi de oameni, de căsnicie. Era o fire voluntară, ambițioasă, nervoasă și geloasă. Era în stare să se sacrifice doar pentru o idee. Având linia fizicului 1 - 4 - 7 completă, înseamnă că era o persoană foarte puternică şi oricât de mult ar fi suferit, reuşea să se ridice“, traduce Milena.

EXCLUSIV Mărturisire-şoc a Mădălinei Manole făcută sâmbătă: „Am emoţii pentru ziua mea“

„Divorțul, o ipoteză“

Tragedia s-a petrecut într-o perioadă „cu vibraţie 5“, care înseamnă schimbare, un nou început, dar şi atracţii de tot felul. „Cifra 5 era atribuită de vechii egipteni ţinutului morţii.

NUMEROLOGUL MILENA

image

Cu toate acestea, anul 2010 avea pentru Mădălina Manole o vibraţie 6, care înseamnă dragoste, căsătorie sau divorţ. Fiind deja căsătorită, tind să cred că în familie au existat discuţii despre un eventual divorţ“, explică Milena.

9 = sfârșit

Numerologul spune că 14 iulie nu era o zi în care Mădălina să moară: „Și-a forțat destinul. Nu îi era dat să moară“. Ziua de 14 urma să fie una foarte grea pentru artistă. „Exista o vibraţie 9, care înseamnă ruptură, sfârşit, dramatism“, afirmă Milena.

Conincidență sau nu, ultimul album al artistei, lansat în acest an, se numește „09 Mădălina“. Pentru Mădălina Manole, vârsta de 43 de ani marca etapa cea mai grea din viață. „Dacă reușea să depășească pragul acestei vârste, ieșea și mai călită“, este de părere numerologul.

Cifra nouă în culturile amerindiene

Pentru azteci, nouă era în mod specific cifra simbolică a întunericului. Infernul este alcătuit din nouă câmpii şi panteonul aztec are nouă divinităţi nocturne. În majoritatea cosmogoniilor amerindiene există nouă lumi subpământene. La popoarele maya numărul nouă este considerat ca fiind foarte important în magie.

Mădălina Manole s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988 VIDEO

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite