Luana Luban, fiica antrenorului de fotbal ucis de un inconştient cu bolid: „Opriţi masacrele de pe trotuarele Constanţei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a făcut praf tot ce era pe trotuar
Şoferul a făcut praf tot ce era pe trotuar

La 40 de zile de la moartea lui Vasile Luban (71 de ani), ucis pe trotuar de un bolid BMW, la volanul căruia se afla un tânăr care băuse şi consumase stupefiante, fiica victimei spune că nu va renunţa la gândul de a-i face dreptate tatălui său.

Vasile Luban a murit în data de 27 noiembrie, la ora 7.30. Bătrânul aştepta autobuzul în staţia de pe strada Mircea cel Bătrân când Radu Popescu (25 de ani), aflat la volanul BMW-ului său (CT 88 RPP) a intrat pe trotuar.

Drogat şi beat la volan, a ucis un bătrân în staţie

Martorii relatau la acea dată că şoferul a scăpat maşina de sub control, a pătruns pe trotuar, l-a izbit în plin pe bătrânelul care aştepta autobuzul, a dărâmat un chioşc de ziare şi a ajuns cu maşina în gardul viu. Popescu a fugit de la locul accidentului însă a fost prins, după 15 minute, mulţumită vigilenţei jandarmului Florea Floroiu care l-a prins, ascuns în toaleta clubului Cosmopolitan de pe Bulevardul Tomis. 

Demenţii care fac legea pe şosele

Un alt accident, aproape la indigo cu primul, produs de un tânăr cu bolid s-a produs duminică dimineaţa. George Parteca (24 de ani) şi-a găsit sfârşitul la volanul Porsche-ului său. Tânărul se afla sub influenţa alcoolului şi a fost singura victim: era singur în maşină iar pe trotuar, la acea oră, nu se afla nimeni.

George Parteca, fiul proprietarului Hotelului Del Mar din Mamaia, a murit într-un groaznic accident de mașină

„Îmi exprim idignarea faţă de măcelul de pe străzile şi, culmea, trotuarele şi aşa găurite ale Constanţei. Sper ca mesajul să ajungă la părinţii celor care îndrăznesc să blesteme, neştiind mai nimic despre viaţa concretă“, a spus Luana Luban, referindu-se la cunoscuţii celor implicaţi în accidente de acest gen, care pun tragediile rutiere pe seama întâmplării, încercând să-i disculpe pe cei responsabili. „Vreau să împrospătez memoria parinţilor celui care ne-a distrus familia că tatăl meu va ramâne veşnic în inimile şi în mintea noastră. Vreau mai ales să subliniez faptul că vrem să îi facem dreptate pe pământ...atât cât se poate“, a spus fiica victimei.

Blestem de piţiponci şi cocalare: „Să păţiţi şi voi la fel!"

Radu Popescu se află în arest preventiv încă din noiembrie. El a fost trimis în judecată şi a cerut magistraţilor să fie judecat în stare de libertate. Solicitarea sa a fost respinsă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite