Constanta: Litoral 2009/Weekend-ul acesta se poartă salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/Weekend-ul acesta se poartă salsa
Constanta: Litoral 2009/Weekend-ul acesta se poartă salsa

Cea de-a doua ediţie a Festivalului de Salsa a debutat la Mamaia în forţă, iar de data aceasta aduce în premieră în România şi Muzeul de Salsa, o seară în cadrul căreia vor evolua numeroşi artişti consacraţi. Dansatori din opt ţări evoluează pe scena Cazinoului din staţiune.

Mamaia Salsa Festival se va desfăşura în perioada 31 iulie - 2 august sub îndrumarea lui Eric Lalta şi va conţine workshop-uri de la instructori de salsa celebri, petreceri pe plaja H2O, în Club IpaNera şi o seară de vis pe insula Ovidiu, unde se va dansa până spre dimineaţă.
 
Evenimentul este organizat de Şcoala Salsa Friends&Family, producătorul Eric Lalta şi Primăria Municipiului Constanţa.


Reprezentantul Şcolii Salsa Friends&Family, Marian Cristea, a declarat că spectacolul este unic datorită celor 38 de artişti internaţionali şi 42 de români care vor încânta publicul pe scena Cazinoului din Mamaia, dar şi la clubul Ipanera, unde ni se promit seri incendiare.

38 de artişti de peste hotare

„Diferenţa dintre ce a fost anul trecut şi ce va fi acum este foarte mare. Ediţia din acest an este primul eveniment care adună atâţia artişti de talie internaţională, care vor dansa trei stiluri de salsa“ a precizat Cristea.

 În ceea ce priveşte cheltuielile, acestea sunt în valoare de aproximativ 55.000 de euro, bani cu care s-a asigurat cazarea, transportul şi masa vedetelor.

Show-urile explozive şi muzica live vor pune cu siguranţă în mişcare întreaga staţiune, iar turiştii vor avea parte de o atmosferă de neuitat oferită de nume sonore în lumea salsa, precum: Juan Matos, Los Hermanos, Ramark Company, Swinguys, Ina&Zahari, Salsa y Sueno, Salsa Dance Squad, Alfredo Torres, Taiti&Cristel, Salsambition, Salsa Galaxy, Feeling Dance, Salsa Caliente, Salsa Phoria, Salsa Picante, Salsa Factory, Mania Latina, Sorana&Florin, Ioana, Salsa with Attitude şi mulţi alţii.

Spectatorii aşteptaţi la petrecere

Fiecare seară a festivalului se va încheia cu o petrecere care va ţine până dimineaţa, muzica fiind asigurată de Dj Mikael, Dj Taz & Dj Loco.

Producătorul Eric Lalta a declarat: „Pentru noi este o provocare acest spectacol şi datorită faptului că suntem pentru prima dată aici. Sperăm că festivalul va avea succesul scontat şi că publicul ne va place şi va fi alături de noi“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite