Constanta: Litoral 2009:Vedetele, deranjate de ambulanţi şi maşinile de pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009:Vedetele, deranjate de ambulanţi şi maşinile de pe plajă
Constanta: Litoral 2009:Vedetele, deranjate de ambulanţi şi maşinile de pe plajă

Dana Săvuică este de părere că şmecherii şi volanţii ar trebui amendaţi drastic, iar maşinile de teren confiscate. Fostul manechin este deranjat de cei care intră cu ATV-urile sau cu maşinile de teren pe plajă.

Printre turiştii sosiţi la mare zilele trecute s-a regăsit şi Dana Săvuică. Ea va prezenta în fiecare weekend, până la sfârşitul lunii august, la hotel Vega, colecţiile celui mai cunoscut designer român, Cătălin Botezatu. În cadrul acestor prezentări vor putea fi admirate colecţii de costume de baie, rochii şi accesorii de plajă.

Întrebată ce o nemulţumeşte pe litoralul românesc, Dana Săvuică a declarat că este foarte nemulţumită de faptul că au apărut iar pe plajă vânzătorii ambulanţi. 

„Probabil că trăiesc din asta. Chiar mi-e milă de ei, însă mă deranjează foarte tare. Trec în fiecare zi pe malul mării pentru că nu au voie pe plajă, dar unii mai curajoşi vin chiar până la tine. Vând porumb, pietre de călcâie, seminţe, nămol, bijuterii“, a precizat ea.

„Aş confisca ATV-urile“

Vedeta a mai spus că este deranjată de cei care îşi permit să intre cu ATV-urile sau  chiar cu maşinile de teren pe plaje. „Nu înţeleg de ce fac asta. Te pun în pericol, aruncă noxe în nasul tău, e mult zgomot. Ar trebui să existe mai multă vigilenţă din partea Poliţiei şi amenzi foarte mari, iar celor cu ATV-urile, le-aş confisca. Câteodată trebuie să aplici legea foarte dur ca să rezolvi ceva“, a precizat Dana Săvuică.

72 de sancţiuni pentru comerţul ilicit

Angajaţii Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, în colaborare cu Poliţia, au aplicat weekend-ul trecut 72 sancţiuni contravenţionale, din care 27 avertismente scrise şi 45 amenzi, în valoare de 25.800 lei. Cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost constatate în staţiunea Mamaia (cinci avertismente scrise şi 20 de amenzi, în valoare de 17.800 lei).

Acestea au fost aplicate în mare parte în baza Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi anume comerţul ilicit pe plajă, cu diverse produse.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite