Constanţa: Litoral 2009 / Muzeul de Salsa, show cu pană de sunet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Muzeul de Salsa, show cu pană de sunet
Constanţa: Litoral 2009 / Muzeul de Salsa, show cu pană de sunet

Turiştii care s-au adunat aseară în faţa piaţetei de la Cazinoul din Mamaia au fost poftiţi în Muzeul de Salsa de dansatorii Festivalului Internaţional de Salsa. Artiştii au pus în scenă o lecţie de istorie a celebrului dans.

Conceptul show-ului s-a creat în jurul a două personaje, o prinţesă şi un ţăran, care au evoluat în paşi de dans.

Tehnica a lăsat arta

Organizatorii spectacolului au prezentat povestea celor doi prin intermediul ritmurilor de salsa. Scena romantică a fost stricată însă de probleme tehnice. Muzica s-a oprit brusc, iar unul dintre personajele secundare, jokerul, a încercat să facă pe gazda primitoare pentru a-i ţine pe oameni în priză până la remedierea problemelor la sistemul de sunet. În cele aproape 20 de minute de linişte o altă piesă a spectacolului a cedat: bannerele sponsorilor au fost doborâte de vântul puternic care bătea aseară în staţiune. Organizatorii care nu erau ocupaţi să repare sunetul, ţineau panourile să nu cadă. 

Wilmark pune românii la muncă

Columbianul Wilmark a fost cel care a inaugurat Muzeul de Salsa. „Este foarte mult de lucru dacă vrei performanţă. Nu poţi să ajungi la un nivel performant fără să munceşti şi având în vedere faptul că acest fenomen a ajuns un pic mai târziu în România, comparativ cu alte ţări, trebuie să avem răbdare şi să muncim mult“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite