Constanta: Litoral 2009 – Mamaia, o staţiune de distracţie şi mai puţin pentru familişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre a discutat cu ministrul Turismului, Elena Udrea care s-a aflat pe litoral la sfârşitul săptămânii trecute despre intenţiile sale de a transforma staţiunea într-una în genul Monte Carlo sau Rio de Janeiro.

Edilul susţine că doreşte ca staţiunea Mamaia să se diferenţieze de celelalte din sudul litoralului pentru că este nevoie pentru dezvoltarea turismului. „Am discutat cu ministrul Elena Udrea despre viitorul staţiunii Mamaia şi cum trebuie să se dezvolte în contextul litoralului românesc. I-am explicat gândirea pe care o avem noi şi trebuie să prelungim sezonul cu locuinţe permanente de vacanţă astfel încât să fie o staţiune în genul Monte Carlo, Rio de Janeiro, Cannes“, a spus Radu Mazăre. El consideră că turismul de tip familial este mai indicat pentru zona de sud a litoralului, iar Mamaia să devină o staţiune a distracţiei.

Autorizaţii de urgenţă

Odată cu preluarea plajelor rămase libere de contract de către hotelieri, primarul Constanţei susţine că a dispus ca autorizaţiile necesare să fie eliberate în regim de urgenţă pentru cei care au depus documentaţia completă. El a adăugat că în cazul construcţiilor ilegale care ar putea apărea pe plaje, cei în cauză sunt amendaţi, iar Direcţia Apelor Dobrogea Litoral Constanţa este în măsură să le dărâme.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite