Constanta: Litoral 2009 - În Mamaia se sare coarda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În schimbul a 20 de lei, turiştii ţopăie la înălţime. Turiştii care vor senzaţii tari pot alege corzile elastice. Cei mai puţin îndrăzneţi se mulţumesc cu Bungy Trambuline. Cei care preferă un mijloc de agrement mai liniştit şi care vor să viziteze staţiunea în lung şi-n lat, în schimbul sumei de 3 lei, se pot plimba cu celebrul tractor cu remorcă.

Turiştii din staţiunea Mamaia aflaţi în căutarea senzaţiilor tari aleg salturile în corzile elastice sau High Jump, după cum scrie pe panoul de la intrare. Preţul unei sărituri pe verticală la câţiva metri de sol este de 20 de lei.

Cei mai puţin îndrăzneţi optează pentru Bungy Trambuline - un mecanism asemănător High Jump, însă montat la o înălţime redusă. Trei minute de salturi şi tumbe costă 8 lei. Cine consideră şi această trambulină ca fiind periculoasă, atunci aleg distracţia în deja cunoscuta saltea din elastic. Pentru cinci minute de zbenguială va trebui să scoateţi din buzunar 4 lei.

Cu skyjet-ul sau cu tractorul?

Cei cu posibilităţi financiare mai mari au ales viteza pe apă. O tură de câteva minute cu skyjet-ul costă între 100 şi 120 de lei. „Merită toţi banii pentru că este o senzaţie unică. Cu siguranţă şi săptămâna viitoare mă voi da din nou“, spune Gelu Mirică, turist din Ploieşti. Turiştii care preferă un mijloc de agrement mai liniştit şi care vor să viziteze staţiunea în lung şi-n lat, în schimbul sumei de 3 lei, se pot plimba cu celebrul tractor cu remorcă.

Treaba merge bine

 „Încă de dimineaţă am avut o groază de turişti care s-au plimbat. Pot spune că merge treaba“, a declarat Costel Ichim (58 de ani), şofer de tractor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite