Constanta: Litoral 2009/Iulia Macarie este Miss Litoral şi Miss Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/Iulia Macarie este Miss Litoral şi Miss Turism
Constanta: Litoral 2009/Iulia Macarie este Miss Litoral şi Miss Turism

Bucureşteanca în vârstă de 19 ani a câştigat două titluri de Miss la concursul de frumuseţe organizat de televiziunea Fashion TV, desfăşurat weekend-ul trecut. Deşi din toamnă intră în anul I de facultate, Iulia se gândeşte să continue drumul pe care şi l-a ales, în modeling.

Iulia a fost declarată cea mai frumoasă participantă la Miss Litoral. 30 de concurente s-au întrecut weekend-ul trecut pentru un loc pe podium, dar ea a avut şansa să câştige două titluri de Miss Litoral şi de Miss Turism.

Bucureşteanca, în vârstă de 19 ani, s-a apucat de modeling în urmă cu patru ani, când a câştigat titlul de Miss Boboc la liceu. „Atunci m-au remarcat reprezentanţii unei agenţii de modeling din Bucureşti şi m-au recrutat. Aşa a început totul“, îşi aminteşte tânăra.

Merge la competiţia din Thailanda

Deşi din toamnă intră în anul I de facultate, Iulia se gândeşte să continue drumul pe care şi l-a ales, în modeling. „O să profit de această oportunitate pe care o am şi o să merg mai departe“, spune tânăra. Ea va participa într-una din săptămânile viitoare la un concurs internaţional organizat de televiziunea Fashion TV care se va desfăşura în Bangkok.

„Sunt foarte fericită. Acum nu prea mai am emoţii. Aştept cu nerăbdare competiţia din Thailanda“, spune Iulia.
Bucureşteanca nu îşi face griji în privinţa neglijării studiilor din cauza faptului că modelingul îi „mănâncă“ prea mult din timp, fiind convinsă că le poate face pe amândouă la fel de bine.

 „Sunt o persoană perseverentă şi când îmi propun ceva, reuşesc să duc la bun sfârşit“, subliniază tânăra. Iulia spune că succesul ei în lumea modei a creat antipatii în rândul colegelor din liceu.

Nu a ieşit pe plajă luna aceasta

Cu toate acestea, majoritatea prietenelor ei o susţin în cariera pe care şi-a ales-o. „După concurs m-au sunat unele dintre ele şi mi-au spus că am fost cea mai frumoasă de acolo“, povesteşte bucureşteanca. În urma concursului, Iulia a câştigat oportunitatea de a pleca în trei excursii - la Monte Carlo, Saint Tropez şi Bangkok.

„Cred că o să merg cu o prietenă în cele trei locaţii. Cea de la Monte Carlo mă fascinează în mod deosebit pentru că toată elita modei este acolo“, spune Iulia.De miercuri, de când este pe litoral pentru a participa la concurs, Iulia nu a avut timp să facă nici măcar o baie în mare. Totuşi, ea nu se plânge. „Îmi place ritmul acesta dinamic de viaţă“, spune ea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite