Constanţa: Litoral 2009 / Judeţul văzut de la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Judeţul văzut de la înălţime
Constanţa: Litoral 2009 / Judeţul văzut de la înălţime

Turiştii pot face turul aerian al staţiunilor de la Marea Neagră cu avionul şi cu elicopterul. Aerodromul din Tuzla oferă plimbări cu avionul şi elicopterul, precum şi cursuri de salt cu paraşuta.

Pentru cei pasionaţi de zbor sau care pur şi simplu vor să vadă litoralul din aer, aerodromul Tuzla a pus la bătaie o flotă impresionantă de avioane, pe gustul fiecărui client.

„Avem la dispoziţie avionul Britten Norman 2, cu o capacitate de opt locuri, la 600 de euro/ora, Wilga PZL, cu o capacitate de trei locuri, de la 330 de euro/ora, Piper SENECA PA 34 bimotor, cu o capacitate de cinci locuri, la 400 de euro/ora şi Cessna 182, cu o capacitate de trei locuri, de la 180 de euro/ora“, a declarat Cristina Mitchievici, purtător de cuvânt Regional Air Services Tuzla. Preţurile sunt fără TVA.

Sărituri cu paraşuta

Avioanele sunt disponibile pentru tururi de litoral şi excursii în Delta Dunării. Reprezentanţii aeroportului spun, însă, că cele mai căutate sunt elicopterele. Augusta Bell 206 B3 are o capacitate de trei locuri, iar ora de zbor costă 700 de euro.

Turiştii care nu vor să uite prea curând vacanţa petrecută pe litoral pot încerca şi saltul cu paraşuta. Aerodromul oferă, pentru cei care nu au mai făcut acest lucru, salturi în tandem cu un instructor şi chiar cursuri de paraşutism. Pentru acestea este necesară obţinerea unei fişe medicale, de profil aviatic, din care să rezulte că persoana este aptă să efectueze salturi cu paraşuta.

Saltul în tandem costă 150 de euro fără TVA, iar filmarea şi fotografierea are preţuri cuprinse între 25 şi 35 de euro. Salturile individuale sunt permise doar în situaţia în care clientul dispune deja de licenţă de paraşutism. În acest caz, saltul costă 19 euro, iar închirierea paraşutei costă 11 euro. „Săriturile, atât în tandem cât şi individual, se efectuează de la înălţimi cuprinse între 1.000 şi 3.000 de metri“, spune Cristina Mitchievici.

Instructorii de zbor aşteaptă turiştii veniţi la mare cu o flotă întreagă de aparate de zbor; puteţi să trăiţi senzaţii tari încercând mai multe tipuri de avioane

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite