Constanta: Litoral 2009/Festival cu bere, mici şi băi de nămol la Eforie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/Festival cu bere, mici şi băi de nămol la Eforie
Constanta: Litoral 2009/Festival cu bere, mici şi băi de nămol la Eforie

Amatorii de bere şi mititei se pot distra, până pe 2 august, în campingul Şincai din Eforie Nord. Petrecerea în aer liber are loc în fiecare seară, iar muzica este pentru toate vârstele şi gusturile.

Turiştii amatori de petreceri în aer liber pot merge în fiecare seară la Festivalul berii din Eforie Nord, unde îi aşteaptă, până la 2 august, concursuri, muzică şi mititei la preţuri speciale. De asemenea, din cortul amenajat la malul mării, puteţi cumpăra haine, podoabe, dar şi produse alimentare la preţuri de producător.

„Sunt multe persoane de vârsta a treia, care vin pentru băile de nămol de la Techirghiol, dar şi foarte mulţi tineri. Unii dintre ei sunt cazaţi în Eforie, dar vin mulţi şi din Constanţa, special pentru plaja de aici”, spune Alex, unul dintre DJ-ii care animă, în fiecare seară, petrecerea de la Şincai.

El a precizat că turiştii care aleg să îşi petreacă seara aici pot asculta toate genurile de muzică, de la populară, la disco şi rock.

Pe ringul de dans în aer liber, intrarea este gratuită, iar distracţia obligatorie. „Seara trecută toată lumea s-a distrat. Chiar dacă unii sunt mai timizi la început, eu nu concep să stea plictisiţi. Chit că mă duc şi-i iau de mână, şi tot îi fac pe toţi să danseze!“, susţine Alex.

Petrecerea de la malul mării se încinge în fiecare seară, după ora 18.00, când micii încep să sfârâie pe grătar. Un mititel costă 2 lei, iar preţul unei beri este de 2,5 lei. Nu lipsesc nici concursurile, astfel încât petrecăreţii participă din când în când la competiţii spontane cu premii care constau, de obicei, în bere. Deunăzi a băut bere pe gratis barbatul cu cea mai mare burtă la vedere.

Domnii şi doamnele care vor să îşi petreacă seara la petrecerea de la Şincai se pot bronza, pe timpul zilei, pe plaja aflată la 50 de metri de cortul festivalului. Aceasta este plină, în fiecare zi, de turişti care vor să evite îmbulzeala din staţiunile aglomerate şi de amatorii de terapie cu nămol.

„Vin în fiecare an. Am ajuns iniţial să fac plajă aici, iar după şedinţa de bronzat o să mergem să dansăm“, a spus Mariana, o constănţeancă venită împreună cu familia la plajă la Eforie Nord.

Festivalul berii se află anul acesta la a doua ediţie şi este organizat de Primăria Eforie Nord, Event Estele şi Akoustic DJ’s.

Poţi câştiga un LCD

Participanţii la festival vor avea ocazia să câştige un televizor LCD, în cadrul unei tombole. Înscrierea se face prin completarea unui talon, iar câştigătorul va fi desemnat în urma unei trageri la sorţi, în ultima zi de festival.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite