Constanţa: Litoral 2009 / Cel mai frumos castel, câştigător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Cel mai frumos castel, câştigător
Constanţa: Litoral 2009 / Cel mai frumos castel, câştigător

Dintre cele zeci de castele construite pe plajă, atât de copii, cât şi de adulţi, ziarul „Adevărul de Seară“ l-a căutat pe cel mai frumos.

Astfel „constructorul“ celui mai frumos castel din nisip realizat astăzi pe plaja din Mamaia a fost premiat cu o şapcă şi un tricou „Adevărul de Seară“.

Cătălin Andrei, în vârstă de 7 ani, a venit pe litoral împreună cu părinţii, cu finii şi cu prietenii de familie, din Bucureşti. Castelul construit din nisip pe malul mării este, după cum spune el, făcut după modelul unuia din anul 1888. La realizarea castelului au ajutat şi prietenii băiatului. „Ne-a venit ideea să facem un castel, mie şi prietenilor mei. Am vrut să pară vechi, este din anul 1888“, a spus Cătălin. El mai povesteşte că pe lângă cele trei camere mari din care este format castelul şi în care vor dormi toţi prietenii lui, el a mai construit şi o curte foarte mare în jurul castelului.

„Am lăsat o portiţă la curte, în dreptul apei. Atunci când va veni valul va aduce şi peşti, iar aceştia vor rămâne în curtea mea. Prindem peştii altfel decât pescarii şi apoi o să-i vindem“, a mai spus el. Cătălin avea şi planuri de a extinde castelul, dar valul a fost foarte rapid şi i le-a stricat imediat. „Am vrut să mai fac o curte şi mai mare lipită de castel să prind peşti mult mai mari, dar a ajuns valul la mine. M-am mutat în alt loc mai departe de mal să mai fac unul“, a încheiat Cătălin.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite