Constanta: Litoral 2009/Tiesto, la concurenţă cu Mircea Baniciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Litoral 2009/Tiesto, la concurenţă cu Mircea Baniciu
Constanta: Litoral 2009/Tiesto, la concurenţă cu Mircea Baniciu

Evenimentele muzicale The Mission Dance Weekend şi Folk You continuă în această noapte cu nume mari. Turiştii vor avea parte de super recitaluri susţinute de Tiesto, Sven Vath şi  de folkiştii din Vamă. 

Distracţia continuă în această seară pentru turiştii veniţi la malul mării. Folk You, cel mai cunoscut festival de muzică de gen de la noi din ţară, a început de joi seară în Vama Veche.

Turiştii care vor să asculte recitalurile unora dintre cei mai buni interpreţi de muzică folk autohtoni ar trebui să se grăbească să ajungă în staţiune, deoarece astăzi este ultima zi a evenimentului. Mai ales că lista invitaţilor sună bine.

Pe aceeaşi scenă vor urca, de la ora 19.00, Zoia Alecu, Florin Chilian, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Gheorghe Zamfir şi Mircea Rusu Band. Concertul are loc pe plajă, în apropeirea clubului Expirat, iar intrarea este gratuită.

Tiesto, la platane

The Mission Dance Weekend care a dat startul distracţiei azi-noapte, cu un show incendiar al cărui cap de afiş a fost DJ-ul Armin van Buuren  continuă petrecerea la aceeaşi intensitate şi deseară.

Concertul de muzică electronică începe la ora 20.00 cu Faster+George G, iar peste o oră îi vine rândul lui Kaskade să treacă la platane. De la ora 22.00 până la miezul nopţii, Groove Armada va încinge atmosfera pe plaja de la Hanul Piraţilor, după care ştafeta este preluată de unul dintre cele mai mari nume ale scenei electro din lume, DJ Tiesto.

Demonstraţia de măiestrie a acestuia va ţine spectatorii „în priză” timp de aproape trei ore. Fanii muzicii house nu vor pleca de pe plajă nici măcar după recitalul lui Tiesto, deoarece la platane vine veteranul muzicii electronice, Sven Vath, care va mixa până la 06.00 dimineaţa.

Microbuzul adună petrecăreţii

Turiştii cazaţi pe tot litoralul, care au venit la mare cu trenul, nu trebuie să îşi facă griji în privinţa transportului între staţiuni. Ei pot pleca acasă cu microbuzele care vor fi puse în funcţiune la ora 06.00.

 Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi cumpărat la intrarea pe plaja Hanul Piraţilor cu 70 de lei.

Programul evenimentelor:

Folk You
19.00
Zoia Alecu
Florin Chilian
Maria Gheorghiu
Mircea Baniciu
Victor Socaciu
Gheorghe Zamfir
Mircea Rusu Band

The Mission Dance Weekend
20.00 – 21.00 - Faster + George G
21.00 – 21.55 - Kaskade
22.00 – 00.00 - Groove Armada
00.05 – 3.00 - Tiesto
3.00 – 6.00 - Sven Vath

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite