Constanţa: Tineri înarmaţi la Liberty Parade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Tineri înarmaţi la Liberty Parade
Constanţa: Tineri înarmaţi la Liberty Parade

Un echipaj de la Gruparea de jandarmi Mobilă Tomis, care participa la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în zona staţiunilor Venus şi Saturn unde avea loc Liberty Parade, a depistat doi tineri care aveau asupra lor mai multe arme albe.

Jandarmii i-au percheziţionat pe tineri şi au găsit în bagajul unuia dintre tineri un baston telescopic din metal (castet), de culoare neagră, iar in torpedoul maşinii un pistol cu gaze, în încărcătorul căruia se aflau patru cartuşe şi alte şapte cartuşe se aflau într-un tub din plastic.

Proprietarul autoturismului, Ionuţ N. În vârstă de 20 de ani, le-a declarat oamenilor legii că şi-a cumpărat pistolul din târg, de la o persoană necunoscută şi că îl poartă asupra sa pentru protecţie. Tânărul a mai spus că în urmă cu doi ani a fost atacat şi de atunci a decis să-şi ia arma, deşi până acum nu a folosit-o niciodată.

Cel de-al doilea individ descoperit de jandarmi înarmat este minor. L. P. de 16 ani, a declarat că a găsit bastonul telescopic pe stadion, la un meci de fotbal şi îl poartă asupra sa pentru a se proteja de scandalagii.

În ambele cazuri au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, dosarele urmând a fi înaintate spre soluţionare structurilor competente.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite