Constanţa: Legiştii au stabilit că a fost ucisă cu 11 lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Aanei, femeia de 59 de ani, din Palazu Mare, găsită fără suflare în locuinţa ei, a fost ucisă cu 11 lovituri de cuţit în zona toracică. Este concluzia raportului medicilor legişti după efectuarea necropsiei.

Citiţi şi:


Medicii au mai găsit şi patru tăieturi pe faţă şi în zona gâtului, dar încă nu au stabilit dacă a fost violată înainte de a fi ucisă. Specialiştii cred că decesul femeii a survenit în urmă cu trei zile.

Anchetatorii spun că au deja un cerc de suspecţi şi continuă audierile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav. Reamintim că Maria Aanei a fost găsită decedată în casa ei, luni dimineaţă, în jurul orelor 10.00, de doi vecini. Femeia era acoperită cu o saltea, pe holul casei. Poliţiştii au găsit în locuinţa victimei un cuţit cu lama ruptă şi plină de sânge, despre care se presupune că ar fi arma crimei. Cea mai plauzibilă ipoteză pe care poliţiştii o au în acest moment este cea a jafului ca mobil al crimei, însă, orice altă posibilitate este luată în calcul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite