Lecţii de călărie pe malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta numai dacă sunteţi dispus să plătiţi mai mult şi dacă acceptaţi o oră mai târzie, când nu mai există turişti pe plajă. Pentru o plimbare la malul mării, trebuie să scoateţi din

Asta numai dacă sunteţi dispus să plătiţi mai mult şi dacă acceptaţi o oră mai târzie, când nu mai există turişti pe plajă. Pentru o plimbare la malul mării, trebuie să scoateţi din buzunar încă 100 de lei, pe lângă preţul standard. Banii pe care trebuie să îi daţi nu înseamnă mult, pentru că este nevoie de obţinerea unor autorizaţii, iar din herghelie sunt scoşi doi cai, al clientului şi al instructorului. Dacă nu aveţi curajul să vă urcaţi pe un cal, dar vă plac aceste animale, puteţi doar să vizitaţi herghelia, la preţul de 5 lei, cu reducere de 50 la sută pentru elevi. Cel mai ieftin puteţi ieşi dacă faceţi un abonament săptămânal sau lunar, cu o oră în fiecare zi, cu un discount de 10 la sută.
Caii nărăvaşi nu se dau la călărit
Grajdurile hergheliei, una dintre cele mai vechi din ţară, adăpostesc peste 300 de cai pursânge arab şi 11 ponei. Numele pe care le poartă caii sunt aceleaşi cu ale taţilor, la care se adaugă şi număr de ordine. Nu orice cal este disponibil pentru echitaţie. Unii dintre ei pot fi mai nărăvaşi, astfel că instructorul alege cel mai potrivit cal pentru clientul său. Oamenii care au un temperament mai liniştit învaţă mai uşor să călărească, au constatat angajaţii hergheliei. După cum mai spun aceştia, caii au beneficiat şi de vizitele vedetelor autohtone, care au ales locul pentru filmarea videoclipurilor muzicale. Zielele acestea, formaţia Hara urma să decidă dacă amplasamentul de la Mangalia este cel mai potrivit.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite