Laura Bogorodea dansează ca în filmele indiene de la Bollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semifinalista care a impresionat publicul de la „Românii au talent" cu un dans indian pe care l-a învăţat singură va fi vedetă şi la Crazy Salsa Fest. După ce a ascultat o casetă adusă de tatăl ei din voiaj, Laura a făcut o pasiune pentru dansul şi muzica indiană. „Îmi plăcea muzica indiană şi dansul a venit în completare", spune tânăra.

De la vârsta de şase ani a început să ia lecţii de dans modern la Şcoala Populară de Artă din Constanţa, în speranţa că va putea aprofunda dansul indian, însă a fost dezamăgită. „La spectacole aveam un moment al meu de dans indian, iar profesorii îndrumători menţionau «coregrafie proprie»", rememorează dansatoarea.

Atrasă de scenă şi de spectacole, Laura a urmat cursurile secţiei de Dans Sportiv ale Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru, partenerul ei fiind Laurenţiu, fratele geamăn.

„Indiferent de cât de multe activităţi am avut, de câte am realizat în dansul modern şi sportiv, pasiunea pentru dansul indian a rămas în sufletul meu. De aceea, am înfiinţat o secţie de dans indian la şcoala pe care o conduc şi care poartă numele meu şi al fratelui geamăn", susţine ea.

S-a inspirat de pe Internet

Laura încearcă să fie cât mai aproape de autentic, iar sursa ei de inspiraţie a fost internetul. „Cred că juriul de la «Românii au talent» a fost atras de dansul meu indian tocmai pentru că l-am învăţat singură", mărturiseşte tânăra care a reuşit să ajungă până în semifinale.

Deşi a fost descalificată, Laura Bogorodea este mândră de reuşita ei. După experienţa de la concursul naţional de talente, Laura se pregăteşte să participe la Crazy Salsa Fest în minivacanţa de 1 Mai, la Mangalia.

„Este un eveniment la care participă cei mai buni dansatori sportivi ai lunii. Printre campionii mondiali şi numele mari care vor fi prezente, eu merg cu şase perechi de la şcoala mea de dans", povesteşte dansatoarea.

Ea va urca pe scenă, alături de fratele ei, în ziua de 1 mai, şi va dansa latino.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite