Lacrimi pentru fetița călcată de Ambulanță la Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe strada Dobrogei, din Valu lui Traian, steagul de doliu arborat la casa cu numărul 250 anunță prezența unei dureri nemărginite. Rudele și vecinii fetei o plâng pe micuța Nicoleta Florentina, mezina familiei, care a murit tragic aseară, lovită de o mașină a Ambulanței.

„Mama ei a crescut-o bine și frumos. Toată lumea o ocrotea. Fetița era foarte sănătoasă, mama avea grijă mare de ea. A fost un moment de neatenție, de câteva secunde, timp în care fata a ieșit din curte și a trecut strada. Două mașini au ocolit-o până să o calce ambulanța", povestește Corina Chiriloaia (16 ani), prietenă cu mama fetiței.

Rudele au reconstituit, mental, momentul în care micuța și-a pierdut viața: „Nicoleta era atrasă de cățeluși și de pisici, mereu fugea după ei. Probabil că a văzut un animal și s-a dus după el. Au ocolit-o două mașini până s-o calce ambulanța", spune Sorin Păunescu (17 ani), unchiul copilei.

„Ambulanța a luat-o pe capotă și a târât-o aproape 100 de metri pe stradă", povestește Corina Chiriloaia. „Vecinii credeau că e un câine, dar șoferul a coborât și le-a zis că nu e câine, e un copil. Toți au avut mare grijă de ea, i s-a dat tot ce-a fost mai bun pe lume și era foarte sănătoasă. Dar atâtea zile a avut", spune o vecină de-a familiei îndurerate, Gabriela Bindela (44 de ani).

Timp de 40 de minute, medicii de pe ambulanță, care tranportau un pacient la Spitalul Județean Constanța, au încercat s-o resusciteze pe micuță, dar fără niciun rezultat.

Fetița era singură la părinți și locuia cu mama, Alexandra Păunescu (18 ani), unchiul și bunicul ei. Vecinii ne-au spus că părinții ei au divorțat înainte ca fetița să se nască, și că micuța urma să fie dusă la grădiniță anul viitor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite