Vremea frumoasă i-a scos pe constănţeni pe faleza Mării Negre / GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele câteva grade cu plus înregistrate în termometre i-au scos pe constănţeni din case. Oamenii au plecat la plimbare pe faleza Cazinoului. Afară au fost, la prânz, 7 grade Celsius.

Cu părinţii de mână, copiii au coborât pe plajă şi au început să adune scoici, sau să construiască mici castele de nisip. Micuţii Iustinian (3 ani) şi Alexandru (5 ani) şi-au luat în serios rolul de navigatori, s-au desprins din mâna mamei lor Nicoleta Apostu ( 26 de ani), şi au lansat la apă o bărcuţă de hârtie. Valurile izbeau de stânci bărcuţa, iar copiii au înceut să aplaude.

image

„Am ieşit din casă pentru a ne relaxa după o săptămână aglomerată la serviciu. Copiii au sărit în sus de bucurie în momentul în care le-am spus că mergem să vedem marea", spune tânăra mămică.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Bilete de papagal şi scoici gigant

image

Un comerciant ambulant le-a adus oamenilor care se plimbau pe faleză scoici gigant şi corali. Câţiva tineri s-au oprit şi au admirat exponatele. La câţiva metri distanţă de tarabă, papagalul Miki le prezicea viitorul celor care se opreau să îl privească „Papagalul ia bileţelul şi ghiceşte viitorul", striga Gabirel Toma (42 de ani), stăpânul păsării.

image

Şedinţă foto ad-hoc la ţărmul Mării Negre

Chiar dacă se afla în scaunul cu rotile Ion Lăcătuş (60 de ani) a venit să le trecătorilor care se aflau pe faleza Cazinoului. Din acordeonul bătrânului răsunaum ritmuri spaniole. „Am cântat în cele mai renumite locaru din Spania. Muzica o am în sânge de la tatăl meu", a spus cu sinceritate bătrânul muzicant.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite