La Mamaia a început Dacia Duster Offroad Experience

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, în parcarea de vizavi de hotel Rex din Mamaia, turiştii şi contănţenii pot testa prima maşină de teren Dacia - Duster. Organizatorii au amenajat un mic traseu off-road pe parcursul căruia, cei interesaţi, vor fi conduşi de un instructor profesionist.

Drum cu obstacole, rampe, pante, mers înclinat, toate pot fi testate cu SUV-ul Duster.  Punctul de atracţie al circuitului îl reprezintă trunchiul de con cu un unghi de 32 de grade, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roţi ale vehiculului, cât şi doar cu două roţi. Alte două obstacole care au stârnit curiozitatea participanţilor la drive teste sunt rampa cu înălţimea de doi metri şi balansoarul.

„Îi aşteptăm pe cei interesaţi să probeze Duster-ul, împreună cu familia. Un nstructor profesionist îi va asista pe parcursul traseului off-road amenajat în parcare“, a declarat Daniel Săsăreanu, reprezentantul organizatorilor. De asemenea, cei care vor să conducă ei autovehiculul, au posibilitatea de a efectua un drive-test în staţiunea Mamaia.

Tot în parcare mai sunt şi standurile Orange, care prezintă oferta verii şi diferite gadget-uri pentru maşină; Danone - unde cei mici pot participa la un traseu off-road în miniatură pentru maşini cu telecomandă; un stand al Băncii Române de Dezvoltare unde cei interesaţi pot obţine informaţii cu privire la ofertele de finanţare în leasing pentru achiziţionarea unei maşini.

Program de test drive

Cei interesaţi de o tură cu Duster o pot face până duminică, între orele 12.00 - 21.00. Sâmbătă şi duminică programul începe la ora 11.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite