La Constanţa, Cora construieşte cel mai mare centru comercial din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul comercial va fi finalizat în 2012
Centrul comercial va fi finalizat în 2012

Astăzi au început lucrările la centrul comercial Cora, la piciorul Podului de la butelii. Reprezentanţii Cora România spun că la Constanţa este cel mai mare proiectul al retailerului din România.

Centrul Comercial va avea 150.000 de metri pătraţi construiţi, reprezentând o investiţie de 100 milioane de euro. Întregul complex, cu subsol, parter şi două etaje, va cuprinde un hipermarket Cora de 9.000 de metri pătraţi, galerii comerciale de peste 25.000 de metri pătraţi, cinematografe, food court şi 1.500 de locuri de parcare. „Proiectul este cel mai mare din Constanţa în acest moment şi va fi finalizat în cursul anului 2012“, a declarat Luiza Moraru, Head Of Retail Department la CB Richard Ellis, compania care se ocupă de închirierea spaţiilor.

Cora România are în acest moment cinci magazine: trei la Bucureşti şi două în provincie, urmând să deschidă anul viitor alte trei hipermarketuri: câte unul la Constanţa în Centrul Comercial City Park, la Drobeta Turnu Severin şi Arad. „Odată cu deschiderea centrului comercial din zona Cumpenei nu înseamnă că va fi închis cel din City Park Mall. Vor merge în paralel“, a declarat Ana Maria Florea, responsabil PR Cora România.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite