Constanta: LITORALUL ÎN IMAGINI Primele zile de vacanță (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe litoralul românesc se simte un parfum de vacanţă. Odată cu terminarea anului şcolar, litoralul se aşteaptă la un flux mărit de turişti. De la sfârşitul săptămânii, familiile cu copii au început să sosească la mare. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Staţiunile încep să fie din ce în ce mai aglomerate. Fiţoasa Mamaia este şi în acest an în topul preferinţelor, chiar dacă aici se lucrează încă la blocuri, hoteluri şi vile. În sudul litoralului este linişte. În staţiunile verzi Neptun, Olimp şi Jupiter, la început de sezon preţurile sunt mai mici, iar plajele sunt frumos amenajate şi curate.

Lux și kitsch

Pe tot litoralul, contrastele şi kitschul persistă. Hotelurile de lux sunt aşezate lângă unităţile de cazare ce n-au mai văzut după ‘89 decât o spoială. Cu tot peisajul dezolant pe alocuri, cei care vin la mare se bucură de clipele petrecute pe plajă. În weekend s-au înregistrat peste 31.000 de turişti de la Năvodari până la Vama Veche. În realitate numărul lor poate depăşi 50.000 de persoane şi asta pentru că multe hoteluri nu declară cifra exactă a celor cazaţi. În plus, mulţi turişti preferă în continuare să se cazeze la particular deoarece aici preţurile sunt mai mici.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite