Constanţa: LITORAL 2009/Peste 35.000 de turişti vor beneficia de programul „O săptămână la mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: LITORAL 2009/Peste 35.000 de turişti vor beneficia de programul „O săptămână la mare“
Constanţa: LITORAL 2009/Peste 35.000 de turişti vor beneficia de programul „O săptămână la mare“

„Un număr de 62 de hoteluri, din toate staţiunile de pe litoralul Mării Negre, şi-au anunţat participarea la programul „O săptămână la mare“, ajuns deja la a 15-a ediţie. Programul se desfăşoară în perioada 1 - 30 septembrie, iar hotelierii încearcă să pună la dispoziţia turiştilor 8.890 de locuri de cazare pentru fiecare serie.

Astfel, peste 35.000 de oameni vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse pe toată perioada lunii septembrie.

Sejur de criză

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă că tarifele, cu TVA inclus, pentru şase nopţi de cazare, sunt de 159 lei la un hotel de o stea fără mic dejun. La un hotel de două stele preţul pentru un sejur ajunge la 189 de lei la fără mic dejun şi 249 lei cu mic dejun. La trei stele tariful este de 219 de lei cu mic dejun şi 339 de lei fără mic dejun. Cei care aleg patru stele vor avea de plătit 399 de lei pentru serviciu cu mic dejun.

Primul venit, primul servit


„Întrucât locurile de cazare incluse în program sunt foarte solicitate şi se adresează tuturor categoriilor de turişti români, vânzarea se va face conform principiului «primul venit, primul servit»“, a declarat Daniel Vasilescu, preşedintele FPTR. Locurile nu ar putea ajunge la public fără participarea celor 88 de agenţii de turism din toată ţara, care vor vinde aceste locuri. În acest an, programului a atras cei mai mulţi participanţi în cei şapte ani de când a fost lansat. La primele ediţii participau între 20 şi 40 de hoteluri care puneau la dispoziţia turiştilor cu puţin peste 3.000 de locuri de cazare. 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite