Constanta: LITORAL 2009: Prima victimă a căldurii pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa din cauza căldurii şi a căzut de la aproape doi metri înălţime.

Martorii spun că l-au văzut pe Marius Ghiţă plimbându-se abătut pe faleza din apropierea Pescăriei Constanţa. La un moment dat tânărul s-a oprit, s-a aşezat pe iarbă şi a rămas cu privirea în gol uitându-se la valurile mării. Unul dintre turiştii aflaţi pe plajă a fost cel care l-a văzut căzând de la înălțime şi a sunat imediat la 112. „Nu-mi explic cum a putut să cadă, aşa din senin. Ne-am şi speriat, credeam că s-a surpat malul de pământ“, a relatat Constantin Ioniţă, cel care a sărit să îi acorde victimei primul ajutor.

În câteva minute, pe plajă şi-a făcut apariţia şi un echipaj SMURD, care a constatat că tânărul are tensiunea arterială foarte mare, aşa că a decis transportarea sa la spital. Din discuţiile pe care paramedicii le-au purtat cu tânărul, se pare că acesta are probleme sentimentale, însă este exclusă varianta unei tentative de sinucidere. Marius Ghiţă a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa şi este în afara oricărui pericol.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite