Constanta: LITORAL 2009: Pinguinii, musafiri la „Adevărul de Seară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: LITORAL 2009: Pinguinii, musafiri la „Adevărul de Seară“
Constanta: LITORAL 2009: Pinguinii, musafiri la „Adevărul de Seară“

Noile vedete ale Delfinariului sunt botezate astăzi de cititorii Click!  Ţanţoşi, musafirii au cercetat atent redacţia şi au dat o raită pe la birouri, verificând minuţios ustensilele jurnaliştilor.

Proprietarul lor, italianul Sony Medina (29 de ani), i-a alintat pe cei doi Mumble - Happy Feet cu nişte hamsie, pe care pinguinii au înghiţit-o fără să zică „mulţumesc“.  Sony s-a arătat încântat de campania demarată cu cinci zile în urmă de Click! şi Adevărul, prin care pinguinii vor primi nume.

Pinguinii jucăuşi

„Aţi avut o idee foarte bună. Sunt sigur că se vor găsi mulţi cititori care se vor arăta interesaţi să-i boteze pe pinguini. La cât de jucăuşi şi de drăgălaşi sunt, au şi motive să se ataşeze de ei“, a mărturisit Sony, care a adăugat că prichindeii lui cu cioc sunt foarte prietenoşi. „S-au ataşat de oameni, pentru că zilnic sunt vizitaţi de zeci, poate sute de turişti.
Uitaţi-vă la ei cum se plimbă prin redacţia voastră. Nu se tem deloc şi nici nu se feresc să se lase mângâiaţi“, a mai spus italianul.

Vizita guleraţilor s-a terminat la capătul unei jumătăţi de oră de zbenguială pe sub birouri şi pe culoare. „Nu pot să stea prea mult timp fără apă, aşa că va trebui să-i duc repejor înapoi, la casa lor din Delfinariu“, a spus Medina.
Pentru ca pinguinii să nu păţească ceva în expediţia lor, Sony i-a transportat cu o maşină dotată cu un compartiment frigorific special.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite