Constanţa: LITORAL 2009/ Michael Jackson, pictat pe trupurile turiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: LITORAL 2009/ Michael Jackson, pictat pe trupurile turiştilor
Constanţa: LITORAL 2009/ Michael Jackson, pictat pe trupurile turiştilor

În Mamaia şi Costineşti, fanii regelui muzicii pop îşi pot face tatuaje temporare cu idolul lor. Preţul unui tatuaj din vopsea henna variază între 30 şi 50 de lei, negociabil. Zeci de persoane au apelat de la începutul verii la serviciile unui singur tatuator, majoritatea fiind fete.

În Mamaia, preţul unui tatuaj temporar, care se menţine două săptămâni, este de 5 lei, pentru un desen care să reziste o lună se plătesc 10 lei, iar pentru un tatuaj de şase luni tariful nu depăşeşte 60 de lei. În Costineşti, creaţiile ajung şi la suma de 150 lei. Angajaţii ne explică motivele pentru care preţul este mai piperat. „Avem servicii de calitate. Dar, dacă cineva nu are bani suficienţi, putem negocia. Facem reducere cu maximum 10%, dacă este cazul“, a informat Alexandru Vajişte, din Costineşti.

„Îmi dă senzaţia că trăieşte“


La mare căutare sunt tatuajele care-l înfăţişează pe Michael Jackson. „Marele cântăreţ este destul de apreciat şi oamenii îşi doresc să-l aibă alături“, a declarat Viorel Miclea, tatuator.

Mariana Ciocu (25 de ani) este un fan al muzicii regretatului artist, motiv pentru care a insistat să poarte pe sân un astfel de tatuaj.
„Camera de acasă este încărcată cu posterele lui Michael. Îmi pare rău că nu am avut bani să ajung în America, la înmormântare. I-am cumpărat aproape toate CD-urile iar acum am norocul să-l văd lipit de trupul meu. Îmi dă senzaţia că trăieşte“, a spus tânăra, venită din Călăraşi. În Costineşti, acelaşi tatuaj poate fi realizat pentru 50 de lei. Unii clienţi sunt nemulţumiţi pentru că, după o baie cu spumă, culorile se şterg.

„Liniile nu mai sunt la fel de vizibile. Ieri mi-am colorat sânul. Nu înţeleg de ce s-a dus aşa repede“, s-a plâns Violeta Moncu (20 de ani), din Bucureşti. Tatuatorul a încercat să o convingă că nu este vina sa, nici a vopselei.

Fac plajă cu scorpionii la gât

„Pielea trebuie să fie curată, înainte de a pune pensula pe ea. Nu este recomandat să fie unsă cu cremă“, explică Alexandru Vajişte. Alte modele la modă în acest sezon sunt inimioarele, fluturaşii şi literele chinezeşti.

Tatuatorii spun că, cel mai adesea, fetele preferă să-şi aplice steluţe şi delfini pe umeri, brăţări la picioare, în timp ce bărbaţii aleg să-şi pună tribali şi scorpioni pe gât. „Copiii sunt fani ale personajelor din desene animate. Puştii preferă să-şi pună pe piele dragoni, twitterii. Majoritatea fetiţelor care vin la noi încă mai visează la Sailor Moon şi alte personaje asemănătoare“ , a încheiat Alexandru Vajişte.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite